Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:En Warhammer 40 000 roman
Angron väcks till krig igen, släpps lös mot en försvagad och sårbar galax. Kan den stå emot hans gränslösa vrede?

LÄS DET FÖR
David Guymer för Angron tillbaka in i det 41:a millenniet med ett rasande vrål när han kallar tillbaka sin utspridda legion och ger sig ut på en episk erövring.

BERÄTTELSEN
I Imperium Nihilus mörker, över en halv miljon världar avskurna från Heliga Terras dunkla ljus, tänds en fyr. Den röda ängeln återvänder till en ostadig galax, och hans utspridda söner lyssnar på kallelsen till slakt. Ombord på världsätarnas flaggskepp kämpar Kossolax den förslitna, självutnämnde herre-regent av XII, för att hålla de gamla drömmarna om legionen vid liv men finner återkomsten av sin hatade far både en möjlighet och ett hot mot krigarnas bräckliga enhet .

Maroonerad på en värdelös måne med ett gäng förrädare som är lika avskyvärda som han själv, vågar Ortan Leidis från Graalens änglar drömma om något större.

En halv galax bort har Graucis Telomane från de grå riddarna förberett sig för denna dag, och planer på sex århundraden i vardande sätts äntligen igång – planer som kommer att utplåna kejsarens största misstag en gång för alla...

Skrivet av David Guymer.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 615168477

Visningar 147

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Angron the Red Angel (Paperback) (Paperback) en Warhammer bok av David Guymer

Pris

125 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 975 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?