Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Luften skriker när Magnus den röde stiger ner från himlen, och sten rinner smält under hans skugga. En cyklopisk son till mänsklighetens kejsare, just hans närvaro är förbannad på logiken. Att se på honom är att ge upp förståndet, och när Crimson King blickar tillbaka, försvinner förstörelsen i ofattbart mått. Näst efter kejsaren när det gäller psykisk förmåga, river han sönder verkligheten med ett svep med bladet, och förintar även supertunga fordon med den rena intensiteten av hans vrede. Sedan, med en böjning av mäktiga drev, bärs Magnus den Röde upp, och berömmer sig av sin onaturliga kraft när han bringar ny olycka till de svaga som motsätter sig.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera Magnus the Red, Daemon Primarch of Tzeentch. En imponerande bevingad modell vars storlek är lämplig för hans makt, han kommer med ett urval av 3 olika ansikten (cyklopiskt, öppet rodret och stängt rod), är klädd i rustningar från före Horus Heresys mörka dagar och har en mängd modelleringsalternativ: tillbehör inkluderar magiska tomer, rullar och dolkar. Han är beväpnad med det uppriktigt pråliga Blade of Magnus, modellerat som ett val av glaive eller svärd. Levereras med en Citadel 100 mm rund baserad, och en krossad Space Wolf Dreadnought för en basdetalj!
Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 595735436

Visningar 811

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Magnus the Red Thousand Sons Warhammer 40 000

Pris

1 059 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 953 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?