Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:En Orks-roman

När Ufthak och hans orkar attackerar Hephaestos smedjevärld är det sista de vill dela bytet med den ökända Kaptin Badrukk. Men med arméer att besegra och plundra att gripa, kanske Ufthaks boyz bara behöver Badrukks hjälp – även om det inte betyder att de kan lita på honom...

LÄS DET FÖR
Kom in i huvudet på ett band orks i den första romanen någonsin från deras synvinkel. Upptäck vad som krävs för att vara en del av Waaagh! och skapa din egen lilla del av härlighet mitt i kaoset i en roman som är brutal, kunnig – och mörkt rolig.

BERÄTTELSEN
Ufthak Blackhawk och det gröna tidvattnet sänker sig över Hephaesto – en Adeptus Mechanicus smedja värld full av byte – bara för att hitta den redan under belägring av den ökända fribytaren Kaptin Badrukk. När hans krigsboss, Da Biggest Big Mek, beordrar tillfälligt samarbete, försöker Ufthak göra sig ett namn genom att krossa några av Imperiets mest avancerade försvarare och ta det största priset. Men med en olycksbådande ny krigsmaskin vid horisonten, Badrukks intrig och ett grundligt irriterande grot i vägen, kommer Ufthak att behöva Morks brutala kunskap bara för att överleva.

Skrivet av Mike Brooks


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 625771388

Visningar 121

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Brutal Kunnin an epic WAAAGH! Novel Paperback Warhammer 40 000

Pris

99 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 047 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?