Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:En Astra Militarum-roman

En elitgrupp av Cadian Kasrkin har i uppdrag att utföra ett kritiskt uppdrag bakom fiendens linjer. De måste rädda sin general i xenos-hållet territorium innan hans farliga kunskap hamnar i fiendens händer. Men allt är inte som det verkar...

LÄS DET FÖR
Se de legendariska elitsoldaterna i Cadia i aktion när de tar sig an ett uppdrag så farligt att det bara kunde anförtros trupper med deras träning och utrustning.

BERÄTTELSEN
När den falska t'auen slår ner en valkyria som innehåller en Astra Militarum-general i den belägrade kejserliga världen Dasht i-Kevar, kan allt gå förlorat – vad generalen vet skulle kunna bryta krigsansträngningen och se planeten falla under kontroll av de vidriga xenoerna.

Bara Kasrkin har en chans att få tillbaka honom. De är eliten av eliten, men fienden som kapten Bharath Obeysekera och hans trupp uppmanas att bekämpa är olik någon annan de har mött tidigare – öknen själv, oändlig och oförsonlig.

Med sandstormar som avskärmar dem från stöd har Obeysekera bara sina soldater att lita på. När Kasrkins resa djupare in i ödemarkerna börjar de inse att de inte är de enda jägarna som letar efter den försvunna generalen, och att deras krig har fångat uppmärksamheten hos något uråldrigt som lurar under ökensanden...

Skrivet av Edoardo Albert


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 607781750

Visningar 182

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Kasrkin (Paperback) en Astra Militarum roman Eddardd Albert

Pris

129 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 019 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?