Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:En Warhammer Chronicles Omnibus

Av alla hjältar i den som var världen kan Gotrek och Felix vara de största – och den här samlingen av romaner och noveller visar upp deras tidigaste äventyr.

LÄS DET FÖR
Sagan om Gotrek och Felix börjar här, med tre romaner som introducerar en mängd fan-favoritkaraktärer och innehåller några av den heroiska duons mest minnesvärda äventyr.

BESKRIVNING
Gotrek och Felix: imperiets obesjungna hjältar, eller inget annat än vanliga tjuvar och mördare? Sanningen kanske ligger någonstans däremellan och beror helt på vem du frågar...

Återupplev de tidiga äventyren av Slayer och hans mänskliga följeslagare. Från imperiets hemsökta skogar till mörkret under Worlds Edge Mountains möter Gotrek och Felix dementa kultister, olycksbådande troll och ett monstruöst troll. I staden Nuln blir de inblandade i en invasion av den avloppsboende skaven. Och i det frusna norr, en expedition till Karag Dums förlorade dvärghåll, för Gotrek och Felix ansikte mot ansikte med en fruktansvärd Bloodthirster of Chaos...

Denna omnibus innehåller de tre första Gotrek & Felix-romanerna av William King, plus ytterligare fem noveller som tar den heroiska duon in i mörka äventyr i djupet av den gamla världen.

INNEHÅLL
Trollslayer, Skavenslayer, Daemonslayer & Death and Glory av William King
A Place of Quiet Assembly av John Brunner
Blood Sport av Josh Reynolds
Kineater av Jordan Ellinger
Mind-Stealer av CL Werner

Innehåller även en Gotrek & Felix Gazetteer, en guide till karaktärerna och platserna i serien.
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 625768957

Visningar 284

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Gotrek and Felix The first Omnibus (Paperback)

Pris

175 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 019 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?