Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Vridna arkanister, ondskefulla avsikter och konstiga i form, Upphöjda trollkarlar har en encyklopædisk kunskap om trollformler och kan böja verkligheten efter sina önskningar. Bland deras antal finns krigarmystiker som har förföljt galaxen i tiotusen år – för dessa mästare i det esoteriska är krigsfrågor en grov distraktion, men dessa visionärer ger ett fruktansvärt fokus när striden rasar. Fiender slits sönder av förödande magiska störtfloder, ohyggligt förändrade, vridna och förvrängda som den mest ödesdigra Chaos Spawn.

Denna flerdelade plastsats innehåller alla delar som behövs för att göra 3 Exalted Sorcerers, var och en beväpnad med Inferno-bultpistoler och kraftstavar. Satsen innehåller 6 olika bröstplattor, 7 olika huvuden och en skiva av Tzeentch – denna kan modelleras upp och ner med olika synliga detaljer, och inkluderar en magisk låga för upphöjning. Levereras med 3 st 32 mm runda baser och 1 st 40 mm runda baser.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 611657029

Visningar 331

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Exalted Sorcerers Thousand Sons Warhammer 40 000

Pris

405 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 955 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?