Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
De tusen sönerna går in i strid bland gikter av kalejdoskopisk varpflamma och bultar av rå trolldom. Hjärtat i dessa mystiska arméer består av Rubricae – oförsonliga krigare som utjämnar salva efter salva mot fienden, och marscherar på befallning av de mäktiga trollkarlarna och djävulska Infernal Masters som styr sin splittrade legion. Runt dem kommer skrikande flockar av Tzaangor, muterade chocktrupper beväpnade med förbannade blad och mörk trolldom.

Utöka Magnus den Rödes välde med Combat Patrol: Thousand Sons! Det här boxade setet ger dig alla enheter du behöver för att komma igång eller bygga på en befintlig styrka. Innehållet i denna uppsättning har valts specifikt för att ge dig en idealisk Thousand Sons-styrka för spel i storleken Combat Patrol – cirka 25 Power Levels modeller – och kommer också att spara pengar jämfört med att köpa innehållet individuellt.

Denna uppsättning innehåller följande flerdelade plastmodeller:
– 1x Infernal Master
– 5x Scarab Occult Terminators
– 20x Tzaangors

Den innehåller också 4x Tzaangor Upgrade Frames och 1x Chaos Space Marine Transfer Sheet. Alla modeller levereras med lämpliga baser.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 595734700

Visningar 1 561

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Combat Patrol: Thousand Sons Warhammer 40 000

Pris

979 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 942 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?