Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop!

Info från leverantör:
Barbgaunts är inte mycket mer än levande vapen, deras kroppar och biologiska kanoner är slavar under viljan hos en pulserande ganglioparasit som tar dem in i strid. Väl där släpper de lös salvor av kitinösa hullingar som detonerar med raseri av våldsamma muskelspasmer, och transfixerar närliggande offer med ett hagl av taggiga projektiler.

Denna flerdelade plastsats bygger fem Barbgaunts – Tyranidvarelser konstruerade som biologiskt artilleri. Var och en av dessa krökta och skrymmande magra former är sammansmälta till en grotesk barblauncher – fem kraftiga lemmar tjänar till att stödja dess levande vapen eller tillhandahålla en stabil skjutplattform, medan den sjätte är lite mer än en förtvinad klor. Dessa lastdjur kontrolleras av cerebrala parasiter, köttiga rankor som gräver in i varje Barbgaunts ögonlösa skalle för att styra dess organiska nyttolast.

Detta kit består av 20 plastkomponenter och kommer med 5 x Citadel 40 mm runda baser. Dessa push-fit miniatyrer kan monteras utan lim och levereras omålade – vi rekommenderar att du använder Citadel Color-färger.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett familjeföretag av tv-spelsentusiasten Jan Jonsson med stöd av hans familj. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 604862968

Visningar 454

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Barbgaunts Tyranids Warhammer 40 000

Pris

319 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?