Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Assassins skyddar mänsklighetens framtid genom att eliminera de få som blir befläckade med förräderi, girighet, demoniska eller andra ondska som är för avskyvärda för att nämnas. Formella register över deras bedrifter är inte tillgängliga - det är inte känt exakt hur många världar som har räddats från förstörelse av dessa hemliga mördare, men det är säkert att säga att miljarder liv är skyldiga deras osjälviska handlingar. Assassins arbetar tyst och utan tack. De är imperiets blodiga och hemliga frälsare.

De flesta Assassins arbetar med smyg precision, lurar i skuggorna - eller ibland i klarsynt - och slår till med precision när tiden är exakt rätt. Inte så Eversor Assassin! Eversor-templet anser att det bästa sättet att eliminera ett mål är i en flamma av psykotisk raseri, utan hänsyn till faktorer som sidoskador, praktiska egenskaper eller potentiella oskuld hos åskådare. Denna lönnmördare befinner sig i ett permanent tillstånd av brännande raseri, hålls i schack av massiva doser lugnande medel; när det är dags för honom att agera har han väckts ur koman och släppt lös. Endast hans död kommer att stoppa hans bersärksuppdrag.

Detta paket innehåller en Eversor Assassin i flera delar och levereras med en Citadel 32 mm rund bas.


Glöm inte att köpa till färg, lim och verktyg för att komplettera!


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 563882101

Visningar 525

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Eversor Assassin Warhammer 40 000

Pris

259 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 006 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?