Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Änglakrigarna kända som Seraphim slåss i det avancerade gardet av en Adepta Sororitas armé. Utrustade med hopppaket i San Leor-mönster, stiger de ner från höjden och kastar sig mot fiendens linjer, med chock och vördnad för att krossa formationer innan deras medsystrar öppnar eld. Varje serafim använder ett par pistoler, valda bland den heliga treenigheten av vapen. Boltpistoler används för att spotta dödshagl när serafimerna går genom himlen, handflamrar spyr ut brinnande strömmar för att bränna upp en fullsatt skara av fiender, medan infernopistoler avfyrar fokuserade värmestrålar som smälter genom rustningar och kött med föraktfull lätthet.

Satsen bygger fem serafer. Seraferna bär vardera två bultpistoler, även om två av deras antal istället kan utrustas med handflammare medan två till kan bära infernopistoler. En modell kan monteras som en Seraphim Superior, beväpnad med en bultpistol eller plasmapistol i ena handen och ett val av bultpistol, kedjesvärd eller kraftsvärd i den andra.

Detta set levereras i 107 plastkomponenter och innehåller 5 x Citadel 32 mm runda baser och 2 x Citadel 45 mm Groove Stam Sets. Ett Adepta Sororitas Transfer Sheet ingår också.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 596120367

Visningar 545

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Seraphim Squad Adepta Sororitas Warhammer 40 000

Pris

389 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 976 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?