Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Kärnan i Silent Sisterhood är dess åklagare, skoningslöst effektiva både i attack och försvar. Inga normala soldater är dessa, var och en är en värdefull resurs som inte kan slösas bort, ett levande vapen vars onaturliga aura kan förvränga sinnena och såra själarna hos dem som kanaliserar kaosenergi. Åklagarna avancerar i snäva band, Umbra-mönster bolters blomstrar mer kraftfullt än någon möjlig vokal utmaning.

Denna flerdelade plastsats innehåller de delar som krävs för att sätta ihop en åklagargrupp med fem modeller, Silent Sisterhood-krigare som specialiserar sig på strider med längre avstånd med sina kraftfulla Umbra-mönster. En modell kan monteras som en Sister Superior, med eget ländtyg, axelskydd, tätning och val av 2 huvuden.

Satsen kan valfritt sättas ihop som Vigilators, som är specialiserade på närstrid och bär bödlars storsvärd, och Witchseekers, som bär flammor för förödande attacker med flera mål. Den innehåller 6 bödlar storsvärd, 5 Umbra-mönster boltguns och 5 flamers.

Detta kit består av 67 komponenter och levereras med 5 Citadel 32 mm runda baser och ett Burning of Prospero-överföringsark.
Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 596120681

Visningar 1 091

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Prosecutor Squad: Sisters of Silence Adeptus Custodes Warhammer 40 000

Pris

369 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 052 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också