Beskrivning

NY Produkt direkt från Games Workshop!

Produktinformation:
Terminator Squads går till strid klädda i taktisk Dreadnought-rustning – ett underverk av teknik som gör det möjligt för bäraren att överleva nästan vad som helst, från påfrestningarna från teleportering till jordskakande artilleribombardement. Dessa elitrymdsoldater går obönhörligt över fältet eller dyker helt enkelt upp i ett sprakande av teleporteringsenergi, och rycker undan fiendens attacker när de släpper lös en ständig störtflod av retureld.

Denna flerdelade plastsats bygger fem Terminators, härdade Space Marines klädda i tunga, nästan ogenomträngliga rustningar. Varje Terminator är beväpnad med en stormbultare med snabb eld tillsammans med en krossande kraftnäve eller pansarförstörande kedjenäve, och man kan istället bära ett speciellt vapen - en tung flamer, en attackkanon eller en bakåtmonterad cyklonmissilgevär. Du kan också bygga en Terminator Sergeant dekorerad med hedersmarkeringar, med ett valfritt kraftvapen för att ersätta hans knytnäve.

Detta mångsidiga kit innehåller en teleporterad homer på sin egen bas och erbjuder massor av kosmetiska val för att skräddarsy dina Terminators – utbytbara knytnäve- och vapenarmar, renhetstätningar och stridsutmärkelser, dekorerade tassets, en mängd olika lutande plattor för sergeanten och tillräckligt med bara huvuden eller hjälmar för hela ditt lag.

Detta kit innehåller 140 plastkomponenter, 5 x Citadel 40 mm runda baser, 1 x Citadel 25 mm rund bas och ett Space Marines Infantry Transfer Sheet. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 610544242

Visningar 1 098

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Terminator Squad Space Marines Warhammer 40 000

Pris

429 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 022 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?