Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:

Chaos Terminators är tungt bepansrade veteraner, klädda i – eller sammansmälta med – uråldriga dräkter av korrupt krigsskylt. Var och en av dessa mordiska eliter liknar en stridsvagn som vadar genom meningslösa eldsalvor för att slå ned olyckliga försvarare. Berättigade till en handplockad arsenal av tung eldkraft och brutala vapen, river de isär både trupper och fordon i spetsen för sina herrars krigsband.

Denna flerdelade plastsats bygger en grupp med fem Chaos Terminators. Var och en av dessa enorma krigare är beväpnade med en combi-bolter – varav två kan uppgraderas till combi-flamers, två till combi-meltas och en till en kombiplasmapistol – och ett närstridsvapen för att vada in i närstrid. Satsen innehåller tre kraftnävar, en pansardelande kedjenäve och en mängd olika förbannade vapen i form av yxor, blad och en maul, samt två blixtklor som kan bäras separat eller som ett par. Den erbjuder också ett par tunga vapen att välja mellan – en tung flamer eller en autokanon med lång räckvidd.

Förutom sitt enorma arsenal erbjuder detta massivt anpassningsbara kit massor av utbytbara och kosmetiska alternativ – inklusive 10 olika huvuden samt separata troféställ och axelvaddar.

Detta kit består av 82 plastkomponenter och kommer med 5 x Citadel 40 mm runda baser, samt 1 x Chaos Space Marines Transfer Sheet med 364 Chaos-symboler och legionmarkeringar. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 595698581

Visningar 670

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Chaos Terminator Squad Chaos Space Marines Warhammer 40 000

Pris

449 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 000 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?