Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Battle Sisters utgör den stora majoriteten av var och en av Order Militant, som beskjuter kättare, främlingsmän och förrädare med sin heliga treenighet av vapen – bolter, melta och flamer. De är kejsarens fotsoldater, hans trotssvärd och hans sköld okuvlig. Under deras dånande bultar har otaliga utomjordingar, mutanter, förrädare och kättare mött sin undergång. Vart de än går fram över slagfältet sprider sig kejsarens ljus som en helig gryning, och manifesteras i mirakel som ser fiendens bultar och explosioner omöjligt vända åt sidan eller fienden förtäras av rättfärdig vedergällning. Framåt marscherar Stridssystrarna, deras jublande böner ringer desto hårdare vid dessa hisnande bevis på kejsarens uppenbara gudomlighet, och med varje klämning av deras avtryckare sänder de ut fler av de ovärdiga styggelserna som vågar stå emot Mänsklighetens Mästare.

Detta kit bygger 10 Battle Sisters och 1 Incensor Cherub. Battle Sisters är utrustade med boltguns, även om upp till två av dem kan sättas ihop med ett speciellt vapen (storm bolter, meltagun eller flamer). Alternativt kan en Battle Sister bära ett speciellt vapen medan en annan bär ett tungt vapen (tung bolter eller tung flamer). En av dina Battle Sisters kan bära en helig Simulacrum Imperialis, med två varianter monterade ovanpå stången. Komponenterna gör också att du kan bygga en Sister Superior beväpnad med ett kedjesvärd eller kraftsvärd och ett urval av avståndsvapen, inklusive en condemnor boltgun eller kombivapen (combi-flamer, -melta eller -plasma).

Detta set levereras i 179 plastkomponenter och innehåller 10 x Citadel 32 mm runda baser och 1 x Citadel 25 mm runda baser. Ett Adepta Sororitas Transfer Sheet ingår också.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 532290068

Visningar 2 142

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Adepta Sororitas Battle Sisters Squad Warhammer 40 000

Pris

379 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 053 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också