Beskrivning

4 STYCKEN
FANTASTISKA KRISTALLHÄNGEN I
mixade härliga kristaller !!
ÄR UNIKA FINNS ENDAST ETT AV DESSA!!!

Turkoser anses vara en bro mellan himlen och jorden som grundar oss och samtidigt tillåter oss att vara öppna mot andevärlden. Indianerna ansåg att Turkoserna var heliga och bar på en direkt koppling till andarna. Turkos hjälper oss släppa taget om gamla vanor, destruktiva mönster som vi inte längre behöver i våra

AMETIST
skyddande egenskaper motverkar negativa jordenergier och ger dig en mer harmonisk sömn. Ametisten är även en enastående hjälpreda för att förstärka ditt andliga medvetande. Dess renande krafter rensar sinnet och kroppen från negativa blockeringar, vilket frigör dig från ilska, rädsla och oro.

Citrin sägs hjälpa oss att se livet från den ljusa sidan och kan hjälpa en att finna en inre optimism och lättsamhet inför livet när det utmanar oss. Citrin sägs även bidra till ens personliga styrka och handlingskraft så att vi kan känna oss fyllda med kraft och självförtroende!

Bergkristall egenskaper: Bergkristall sägs vara rent ljus manifesterat i en kristall, som kan förhöja och förstärka ens egna energi och energin hos andra kristaller. Bergkristall symboliserar människors växande från oklarhet till klarhet och från omedvetenhet till kosmisk medvetenhet.

Aldrig använt
Säljes från min kristallsmyckesamling

Objektnr 646 827 068

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

FANTASTISKA KRISTALLHÄNGEN AMETIST, BERGSKRISTALL M.M mixade kristalle

Slutar 18 okt 15:42

Utropspris

0 Bud

25 kr

Johanna7629

Vinslöv, Sverige

5.0

Johanna7629

Verifierad

Toppsäljare

490 omdömen

Läs omdömen