Beskrivning

Underbart kristall armband med många olika mixade kristaller
Egenskaper på dessa kristaller

Bergkristall sägs vara rent ljus manifesterat i en kristall, som kan förhöja och förstärka ens egna energi och energin hos andra kristaller. Bergkristall symboliserar människors växande från oklarhet till klarhet och från omedvetenhet till kosmisk medvetenhet.

Ametist kan verka lugnande på kropp, sinne och sägs även dämpa nervositet och humörsvängningar med sin fridfulla och stillsamma energi. Stenen sägs även skänka klarhet vid beslutsfattande, och är då en bra kristall för meditation och andlig utveckling.

Rosenkvarts är en mycket populär sten som står för villkorslös kärlek och bär på helande, läkande och rogivande egenskaper. Den hjälper dig som användare att stärka och förbättra relationer, bli mer mottaglig för kärleken omkring och kunna sprida den kärleken du bär på till din omgivning.

Citrin sägs hjälpa oss att se livet från den ljusa sidan och kan hjälpa en att finna en inre optimism och lättsamhet inför livet när det utmanar oss. Citrin sägs även bidra till ens personliga styrka och handlingskraft så att vi kan känna oss fyllda med kraft och självförtroende!

Akvamarin är en sten som förekommer i både gröna och blåa toner, har varierande klarhet och olika former. Den sägs bära på beskyddande egenskaper och skänker mod till användaren. Akvamarin aktiverar halschakrat och verkar därmed för tydligare och bättre kommunikation.

Lapis Lazuli är en kraftfull kristall för att aktivera de högre sinnena och förbättra intellektuell förmåga. Det stimulerar lusten efter kunskap, sanning och förståelse, och underlättar lärandeprocessen. Det är utmärkt för att förbättra minnet.

Aldrig använt
Säljes från min kristallsmyckesamling
Tänk på att samfrakta hos mig

Objektnr 646 786 016

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

KRISTALL ARMBAND MED BLA. AMETIST, ROSENKVARTS, BERGSKRISTALL

Slutar 18 okt 02:16

Utropspris

0 Bud

29 kr

Johanna7629

Vinslöv, Sverige

5.0

Johanna7629

Verifierad

Toppsäljare

490 omdömen

Läs omdömen