Beskrivning

TRE UNDERBARA KRISTALLER
Med härliga energier

Underbart vackert livets träd hänge
Med mixade kristaller

På dessa hängen finns bla peridiot bergkristall, Rosenkvarts
citrin

Turkos hänge

Aldrig använda!

Bergkristall egenskaper: Bergkristall sägs vara rent ljus manifesterat i en kristall, som kan förhöja och förstärka ens egna energi och energin hos andra kristaller. Bergkristall symboliserar människors växande från oklarhet till klarhet och från omedvetenhet till kosmisk medvetenhet.

Citrin sägs hjälpa oss att se livet från den ljusa sidan och kan hjälpa en att finna en inre optimism och lättsamhet inför livet när det utmanar oss. Citrin sägs även bidra till ens personliga styrka och handlingskraft så att vi kan känna oss fyllda med kraft och självförtroende!

Peridiot
sägs hjälpa en att släppa gamla känslomässiga mönster och att attrahera överflöd och välstånd. Den sägs också främja goda relationer och öka det känslomässiga välbefinnandet. Peridot har en olivgrön färg och är känd för sin gnistrande lyster. De finns vanligtvis i länder som USA, Kina och Pakistan.

Turkos sägs mildra migrän och reumatism, den skall också lindra astma anfall och allergier och stärker kroppens motståndskraft mot virus och infektioner. Turkos skall också kunna stärka ditt undermedvetna och hjälpa dig ta rätt beslut som du redan har inne i ditt medvetande.

Rosenkvarts är en mycket populär sten som står för villkorslös kärlek och bär på helande, läkande och rogivande egenskaper. Den hjälper dig som användare att stärka och förbättra relationer, bli mer mottaglig för kärleken omkring och kunna sprida den kärleken du bär på till din omgivning.

Säljes från min kristall samling
Tänk på att samfrakta hos mig

Objektnr 647 472 658

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

KRISTALLHÄNGEN ,BERGSKRISTALL,CITRIN m.m!!

Slutar 24 okt 01:48

Utropspris

0 Bud

25 kr

Johanna7629

Vinslöv, Sverige

5.0

Johanna7629

Verifierad

Toppsäljare

490 omdömen

Läs omdömen