Beskrivning

4 STYCKEN
FANTASTISKA KRISTALLHÄNGEN I
mixade härliga kristaller !!
ÄR UNIKA FINNS ENDAST ETT AV DESSA!!!

Turkoser anses vara en bro mellan himlen och jorden som grundar oss och samtidigt tillåter oss att vara öppna mot andevärlden. Indianerna ansåg att Turkoserna var heliga och bar på en direkt koppling till andarna. Turkos hjälper oss släppa taget om gamla vanor, destruktiva mönster som vi inte längre behöver i våra

Jordgubbskvarts är en rosa kvarts med en vibration av lugn och tillförsiktigt. Jordgubbskvartsens budskap är ”Ta vara på dagen”. Det är en sten för dig som vill känna tacksamhet, vara generös och förstärka kärleken i ditt liv. Det sägs att man kan bära jordgubbskvarts för att locka till sig sin ”soulmate”.

Rosenkvarts initierar kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Den förbinder den andliga dimensionen med kärleken och ger oss kärlek utan villkor och krav.

Citrin sägs hjälpa oss att se livet från den ljusa sidan och kan hjälpa en att finna en inre optimism och lättsamhet inför livet när det utmanar oss. Citrin sägs även bidra till ens personliga styrka och handlingskraft så att vi kan känna oss fyllda med kraft och självförtroende!

AMETIST
skyddande egenskaper motverkar negativa jordenergier och ger dig en mer harmonisk sömn. Ametisten är även en enastående hjälpreda för att förstärka ditt andliga medvetande. Dess renande krafter rensar sinnet och kroppen från negativa blockeringar, vilket frigör dig från ilska, rädsla och oro.

Aldrig använt
Säljes från min kristallsmyckesamling

Objektnr 646 825 438

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

FANTASTISKA KRISTALLHÄNGEN RÅ AMETIST, CITRIN M.M mixade kristalle

Slutar 3 nov 15:23

19 kr

Johanna7629

Vinslöv, Sverige

5.0

Johanna7629

Verifierad

Toppsäljare

490 omdömen

Läs omdömen