Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Despoilern kliver in på slagfältet som en halvgud av kriget och stirrar på det dödliga lösöret framför honom. Han är världarnas ände, en förgörare av hopp, en bana för själva galaxen. Ändå är han inte bortom stridens sirenrop och leder sin svarta legion till obarmhärtig slakt närhelst en värdig fiende är nära.

Abaddon the Despoiler är den ultimata kaoskaraktären. Skrämmande kapabel på slagfältet kommer han att förvandla vilken armé av Chaos Space Marines som helst till en dödligare stridsstyrka, antingen genom att orsaka blodbad i frontlinjerna eller låna ut ovärderliga auraförmågor till närliggande trupper.

Det här kitet väcker Abaddon till liv i magnifik detalj, och bygger på tre decennier av konst och lore för att skapa en definitiv representation av denna ikoniska karaktär. Inga detaljer har sparats – med barock rustning, invecklade mekaniska detaljer och grymma troféer är det ett nöje att måla och kommer omedelbart att sticka ut från resten av din samling. Till och med basen har en mängd skulpterade detaljer för att visa Abaddon i all sin mörka härlighet!

Du kommer till och med att kunna anpassa din Abaddon med tillval. Du kan modellera din med eller utan cape beroende på vad du föredrar, medan du kan välja mellan tre huvuden för att säkerställa att din modell passar din tolkning av Warmaster. En har Abaddons klassiska grimas, en annan liknar Horus, medan den sista har en olycksbådande rebreather.

Detta kit levereras i 31 plastkomponenter och kommer med en 60 mm rund bas.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 563605891

Visningar 1 082

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Abaddon the Despoiler Warhammer 40 000 Chaos Space Marines

Pris

429 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 000 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?