Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Vashtorr är Soul Forge King, en demonisk halvgud av ohämmad uppfinning och avskyvärda konstigheter. När Arkifane tar fysisk form, är det som en fasa av blekt kött sträckt över infernaliska mekanismer, som skjuter i höjden för att slåss mitt i ett moln av blixtar och smog. Vashtorr hanterar förstörelse med varje snurrande steg och släpper lös techno-gheistförbannelser över sina fiender, även när han skapar förbättringar för sina indragna demonmotorer från realspaces råa grejer.

Denna flerdelade plastsats bygger Vashtorr the Arkifane, mästare på demonsmedjor och manufactorum. Denna hotande, utomjordiska figur är täckt av olycksbådande cybernetiska detaljer – från de demoniska avgaserna och skorstenarna samlade på hans krökta rygg till mekadendriterna som slingrar sig genom spillrorna från hans natursköna bas. Han använder en vriden smedshammare i ena handen, medan den andra sträcker sig in i en ond maskinklo med ett inbyggt lågvapen. Vashtorr bär ett pansarsköld med ett segmenterat metallförkläde – han kan alternativt byggas utan denna pansar, vilket avslöjar mer av den groteska formen under.

Vashtorr, som står ungefär fem centimeter lång från sina metallskodda hovar till spetsarna på sina spinkiga vingar, är en iögonfallande figur på slagfältet – och en värdig spelare i Great Game of the Chaos Gods.

Detta kit består av 47 plastkomponenter och kommer med en Citadel 80 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Måla din egen Vashtorr i all hans tekno-demoniska majestät med hjälp av målningsguiden Citadel Color.

Fullständiga regler för att använda Vashtorr the Arkifane i Warhammer 40 000-spel finns i Arks of Omen: Vashtorr och är tillgängliga som en gratis nedladdningsbar PDF från Warhammer Community-webbplatsen.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 592975565

Visningar 591

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Vashtorr the Arkifane Chaos SPace Marines Warhammer 40 000

Pris

705 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 001 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?