Beskrivning

NY! Produkt direkt från Games Workshop! Plomberad!

Boka nu för att inte missa chansen till den här överfeta lådan! Begränsad tillgång, lådan kommer inte tryckas igen!

Information från Games Workshop:
Skaventide är boxen som lanserar den 4:e upplagan av Warhammer Age of Sigmar.
Den största Age of Sigmar-releasen under de senaste 3 åren är full av helt nya miniatyrer, regler och lärdomar som dina kunder kan njuta av och uppdatera till den nya utgåvan.

Förpackningen innehåller:
1x 272-sidig inbunden Warhammer Age of Sigmar Core Book,
1x 144-sidig inbunden Spearhead: Fire and Jade Book,
1x dubbelsidig spelplan,
53x kort,
4x terrängbitar,
2x plastmätstavar och
74x helt nya, push-fit miniatyrer.
Dessa består av två små arméer:
24x Stormcast Eternals och 50x Skaven.
Skaventide erbjuds till ett enastående mervärde på över 300 %.

Dessa push-fit miniatyrer har en blandning av nyligen uppdaterade miniatyrer och helt nya krigare som aldrig tidigare setts. Båda fraktionerna får en Spearhead-styrka värd av miniatyrer (för det nya spelläget) och ytterligare miniatyrer som tillåter spelare att expandera till fullstorleksspel av Age of Sigmar. Dessutom ingår en dubbelsidig spelplan, förstörd terräng och skulpterade mätpinnar, som ger kunderna allt de behöver för att spela den nya utgåvan, i en enda låda. Korten i lådan inkluderar exklusiva General's Handbook-kort, plus Spearhead-kort.

Warhammer Age of Sigmar Core Book inuti, har ett exklusivt omslag och innehåller en mängd bakgrund, fraktionsfokus och alla kärnregler som krävs för att spela Age of Sigmars senaste utgåva.

Den här nya utgåvan introducerar Spearhead, ett helt nytt, fartfyllt spelläge som spelas med mindre Spearhead-styrkor. Spearhead-spel är designade för att vara snabba men taktiska och utspelar sig på ett mindre slagfält. Alla regler och warscrolls för varje fraktion för det nya spelläget finns i Spearhead: Fire and Jade Book.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 638 472 908

Visningar 1 755

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Skaventide Age of Sigmar Warhammer

Pris

1 869 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 287 omdömen

Läs omdömen