Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Warpspark Clawpacks bildas när de myllrande mängderna av Clans Verminus utövas tillsammans med de flyktiga krigsmaskinerna i Clans Skryre. Clanrats tjänar till att dö efter en grå siares gottfinnande och ger en möjlighet för förödande Skryre-teknologi att tas i bruk.

Detta flerdelade box-set bygger 25x Skaven-miniatyrer i plast, för användning i spel av Warhammer Age of Sigmar. Setet innehåller en komplett Warpspark Clawpack Skaven Spearhead kraft, och är perfekt för att lägga till en befintlig kraft eller börja om på nytt.

Denna ojämna men dödliga kraft leds av en grym och beräknande grå siare, med en hord av 20 klanrater som klättrar över varandra för att göra sitt bud. Under tiden skjuter tre vridna och muterade Stormfiends, och en kraftfull Warp Lightning Cannon, salvor av varpstensbehandlade projektiler mot sina fiender och plockar bort dem på långt håll.

Denna låda låter dig också spara pengar jämfört med att köpa varje kit individuellt, vilket gör det till ett utmärkt sätt att starta din armé eller utöka en befintlig samling. Dessa miniatyrer kan också användas som en komplett Warpspark Clawpack-kraft för användning i Spearhead-spel av Warhammer Age of Sigmar – reglerna för denna Spearhead finns tillgängliga som en gratis nedladdning på Warhammer Community-webbplatsen.

Denna uppsättning innehåller följande flerdelade plastmodeller:
– 1x Grå Seer
– 20x Clanrats
– 3x Stormfiends
– 1x Warp Lightning Cannon

Detta kit innehåller 212 plastkomponenter, 20 x Citadel 25 mm runda baser, 3 x Citadel 60 mm runda baser, 1 x Citadel 32 mm rund bas och 1 x Citadel 120 mm Large Oval Base.

Dessa miniatyrer levereras omonterade och omålade – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 646 655 638

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

NY! Spearhead: Skaven Warhammer Age of Sigmar

Pris

999 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 376 omdömen

Läs omdömen