Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
De senaste skapelserna från de galna laboratorierna i Clans Skryre, Stormfiends är enorma rådjur som sys ihop från en mängd olika kroppsdelar. Beväpnade med en mängd dödliga experimentvapen kan de vada genom tätt packade fiender, eller på egen hand stoppa fiendens anfall med blåsiga eldstormar.

Denna flerdelade plastsats gör tre Stormfiends som kan sättas ihop med en mängd olika vapenalternativ. De tre Stormfiends har var och en en unik pose och en varpstensrustning som är olika för varje modell. De är täckta med alla möjliga rör, kablar, sytt skinn och runor.

Alla miniatyrer har möjlighet att beväpnas med ett par av något av följande: skramlande kanoner, grinderfists, doomflayer-handskar, stöthandskar, warpfire-projektorer eller windlaunchers.

Skaven Stormfiends har 101 komponenter och levereras med 3x 60mm runda baser.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 644 982 546

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

NY! Skaven Stormfiends Warhammer Age of Sigmar

Pris

529 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 329 omdömen

Läs omdömen