Beskrivelse

Oversat af

Allers veckotidning från 1984. Julnummer.

Reportage: Annica Modén bor i Ransby utanför Torsby och Sysslebäck, i nordligaste Värmland. Hon intervjuas i Allers. Det var grannen Ingrid Stiffe som skickade in ett brev till tidningen och tyckte att Annica Modén skulle bli intervjuad. 20-åriga Annica Modén har nu tagit hand om sin systerson Joakim eftersom han har blivit föräldralös. Ingrid Stiffe är också på bild. Hela byn Ransby har ställt upp för dem!

Reportage: Gunnel Svan är mamma till skidstjärnan Gunde Svan. Nu får Allers komma hem till Gunnel Svan och intervjua henne i hemmet. Gunnel Svan bor Dala-Järna och hon har inrett sitt hem med pokaler och diplom från älskade sonens framfört i spåren. Jag är så stolt, så stolt, säger hon. Hon bor på Jacob-Ers-gården i Dala-Järna.

Reportage: Heribert Jansson var präst i Svenska kyrkan i Berlin under Andra världskriget. Då smugglade han liket efter Carin Göring till Sverige! Här är Heribert Janssons otroliga berättelse.

Reportage: Sandy Eriksson bor på ett ålderdomshem i Falun som heter "Femman". Nu intervjuas hon om sin älskade katt Mian.

Reportage: 52-åriga tv-legendaren Karin Falck intervjuas. Hon röker gärna och hon bor i radhus.

Reportage: Linnea Gustavsson är 71 år och hon är backstugusittare. Hon bor långt ute i skogen en mil utanför Rimforsa. Hon bor isolerat och ensamt. Allers får komma hem till henne. Den här julen kommer hon att fira helt ensam, precis som vanligt.

Reportage: Harry Hallberg är 70 år och han bor på Orust. I Ellös på Orust har han byggt ett båtvarv. Nu berättar han i Allers hur han blev miljonär och välkänd på Orust.

Reportage: Åke Wikström är 57 år och han samlar på tomtar. Han är uppvuxen i byn Vekerum utanför Karlshamn. Numera bor han i Marieholm utanför Eslöv. Allers träffar honom där och vi får beundra hans samling!

Reportage: Allers berättar den fascinerande historien om Torborg Larsson på gården Alanäset i Jämtland. Hon var ett riktigt original!

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar!

Varenr. 635 691 622

Visninger 158

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Allers 51 1984 Annica Modén, Ingrid Stiffe, Ransby, Gunde Svan, Heribert Jansson

Pris

129 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

478 anmeldelser

Læs anmeldelser