Beskrivelse

Oversat af

Allers veckotidning från 1984.

Omslaget: Christina Schollin.

Reportage: Tidningen får komma hem till Sylvia Vrethammar. Hon bor på anrika Beatebergs gård utanför Norrtälje. Se så vackert hon har inrett! Hon är gift med kapellmästare Rune Öfverman och nu avslöjar hon att det spökar på Beateberg!

Reportage: Montana Lorentz är 69 år och konstnär. Hon kan få ett varsel inför att hemska saker ska hända. Bl a förutsåg hon branden på Borås stadshotell då 22 ungdomar dog. Hennes förmåga att förutse fruktansvärda saker är mycket speciell.

Reportage: Evert Ljusberg intervjuas. Han är 39 år och ensamstående med dottern Tora Ljusberg. Han bor i en lägenhet i Bredäng och han är rökare.

Reportage: Anne-Marie Hörström tar med sig gamla och sjuka på shoppingturer! Hon hämtar dem på vårdinrättningar i Linköping och tar med dem ut. Nu intervjuas Anne-Marie Hörström och hon hyllas.

Reportage: Allers intervjuar Gärds Anna Olsson. Hon kommer från gården Skansbacken i Nås utanför Vansbro. Som ung var hennes mamma rädd för att hon skulle "råka i olycka". Och det gjorde hon också. Hon blev gravid! Hennes far hette Pellams Olof Larsson. Gärds Anna Olsson är mycket vacker, skriver tidningen. Faktum är att hon är så vacker att hon har fått lida för det. Hennes make heter Axel Olsson och sönerna heter John-Gunnar Olsson och Henry Olsson. Systern Astrid Larsson dog i tvåårsåldern.

Reportage: Gyttjebad i Rumänien har blivit trendigt! Allers följer med när Ingeborg Lindholm och Carin Gullström badar i gyttja i Rumänien. Gyttjan stinker men den är undergörande! All värk bara försvinner! Carin Gullström och Ingeborg Lindholm kommer från Stockholm. Tidningen träffar även Gertrud Ohlsson från Linköping. Vilka härliga dagar i Rumänien!

Reportage: Lennart Eklundh är 55 år och han bor i Varberg där han är föreståndare för en psykiatrisk klinik. Nu berättar han att han har skilt sig två gånger. Lennart har startat en förening för dem som är frånskilda. Varför kan inte kärleken hålla?

Reportage: Petter Engblom är två år. Läkarna sade att han skulle dö. Men så blev det inte! Tidningen träffar Petter Engblom och hans föräldrar Lars Engblom och Annika Engblom. De bor i prästgården i Helgestad utanför Flen där Lars Engblom är präst. Han donerade sin njure till sonen och räddade livet på honom. På bild ser vi även dottern Sofia Engblom, 3 år.

Bild: Inger Ekholm i Kullenbergstorp utanför Höganäs är på bild tillsammans med sin vävstol från 1700-talet. Inger har Sveriges äldsta vävstol.

Handarbete: Virka en jumper med angorakant. Virka ett beige nattlinne. Virka överdel till solklänning. Virka ett rosa linne. Virka en sommarväst. Beskrivning.

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar

Varenr. 644 341 320

Visninger 41

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Allers 29 1984 Sylvia Vrethammar, Montana Lorentz, Hörström, Carin Gullström

Pris

129 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

476 anmeldelser

Læs anmeldelser