Beskrivelse

Oversat af

Allers veckotidning från 1984.

Reportage: Anna Asp och Axel Asp bor i Nordkroken utanför Vänersborg i många år. Nu kräver pamparna i kommunen att de ska skuldsätta sig. "Man blir så bitter", säger Axel Asp. Allers träffar paret i Nordkroken. Deras liv är förstört. Nu sprider sig ångesten och skäcken i resten av Nordkroken. Snart ställs andra invånare på orten inför samma dilemma. Bygden är i uppror. Frågan är hur det ska sluta?

Reportage: Hasse "Kvinnaböske" Andersson i stor intervju. Hans mamma Helena Andersson dog, precis innan han slog igenom. Nu berättar han om sorgen och om hur stolt hans mamma hade varit, om hon bara hade vetat. På bild ser vi även hustrun Inger Andersson. "Hasse är så rund och go", säger hon med kärlek.

Reportage: Bertil Boo i stor intervju. Vi får se bilder på hur det ser ut där han och hustrun Karin Boo bor. Deras villa ligger på Oscarsvägen i Sundbyberg.

Reportage: Bertil Enmarker riskerade sitt eget liv när han smugglade flyktingar över järnridån i sitt lilla flygplan. Han blev ofta beskjuten. Han var redo att förgifta sig själv, innan Östtyskland fick fatt på honom. Han är spökflygare och fiende till DDR.

Reportage: 15-åriga Stig Johansson var nära att bli uppäten av ett lejon. Han bor i Svappavaara utanför Kiruna och nu intervjuas han. Han går i högstadiet i Vittangi. Pappa Sören Johansson är ingenjör på LKAB. Mamma heter Svanhild Johansson. Även hon är på bild.

Reportage: Dora Söderberg är dotter till den store Hjalmar Söderberg. Hon är skådespelare och nu intervjuas hon. Dora Söderberg är 84 år.

Reportage: Allers får komma hem till Staffan Percy och Bibi Percy. De bor i Grythyttan. Nu berättar de om sitt ovanliga sätt att laga mat.

Reportage: Hallstahammar har drabbats av arbetslöshet. Men då gav sig den lokale prästen in i leken och löste problemet. Han heter Curt Carlsson och nu intervjuas han om hur han räddade Hallstahammar. På bild ser vi några av de i Hallstahammar som fick hjälp: Roland Huber, Reijo Arala och Karl-Erik Fröjd.

Reportage: Anna Borhi-Makkai är flykting från Ungern. Hon var utmärglad när hon flydde till Sverige men nu har hon skapat en karriär här som kosmetolog.

Reportage: Rune Simonsson är chefredaktör på Hjo tidning. Nu ger han en stor intervju om kärleken till Hjo och om sitt liv.

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar

Varenr. 639 302 489

Visninger 50

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Allers 14 1984 Nordkroken, Bertil Enmarker, Roland Huber, Staffan Percy

Pris

129 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

476 anmeldelser

Læs anmeldelser