Beskrivelse

Oversat af

Allers veckotidning från 1982.

Reportage: Ingemar Johansson, världsmästare i boxning, i stor intervju. Allers träffar honom i USA där han bor. Han har precis köpt ett hotell där. Han har tjänat 11 miljoner kronor hittills, något som räcker till mer än ett hotell. Man besöker även hans vackra poolvilla och vi får träffa hans hustru Birgit Johansson. Ingemar Johansson berättar om sitt kärleksliv, sitt vardagsliv och inte minst om alla pengar han har.

Reportage: Britta Sixtensson är välkänd från tv där hon lagar mat. Det var Siewert Öholm som lockade henne till tv.

Reportage: Ulla-Britta Lindell i Trelleborg har en udda hobby. Hon samlar på autografer, på en speciell duk! Nu visar hon upp duken i Allers, full av kändisnamn. Ulla-Britta Lindell är 46 år och hon intervjuas. Hennes pappa Hugo Lindell arbetar som vakt i Trelleborgs Folkets park.

Reportage: Gustaf Ekdahl bor i ett litet torp i Stenberga i Småland. Nu ger han en intervju där han avslöjar något sensationellt: Han har träffat en sjöjungfru - i verkligheten!

Reportage: Birgitta Forsberg och Knut Forsberg är båda psykologer. Nu berättar de om ett udda fall. En 31-årig man vågade aldrig äta tillsammans med andra. Så fort det var dags att äta var han tvungen att vara ensam.

Reportage: Inga Gustavsson och Knut Gustavsson var lyckliga i sin villa i Gräsmark utanför Sunne. Men så kom chocken. De hade hoppats få en pojke. I stället fick de trillingar, alla flickor! Tidningen träffar familjen.

Reportage: Gunhild Andersson bor i en stor villa i Uppsala. Det speciella med henne är att hon samlar på krukväxter. Hon har 400 stycken! Det var när hon skilde sig och barnen flyttade ut som hon bestämde sig: Hon ska samla på sig växter!

Reportage: Håkan Håkansson är personlig kock åt Prins Bertil. Han har följt med på resor för att laga mat. Nu intervjuas han.

Bild: Ingrid Odengård i Falkenberg har skickat in ett gammalt fotografi på sin pappa Sigfrid Hulthe. Nu publiceras den bilden i Allers.

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar

Varenr. 638 829 807

Visninger 63

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Allers 42 1982 Ingemar Johansson, Britta Sixtensson, Ingrid Odengård

Pris

129 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

477 anmeldelser

Læs anmeldelser