Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från tillverkaren!

"The way to have Power is to take it" - William "Boss" Tweed

Tammany Hall är ett spel med baksnack, korruption, tillfälliga allianser och att ta makten till varje pris. Om du vill styra New York, kommer du att behöva spela stadens växande invandrarbefolkning mot varandra. Hjälp de invandrargrupper som är skyldiga dig politiska tjänster, kalla in dessa tjänster för att förtala dina rivaler och vinna val.

I Tammany Hall hjälper spelare invandrare att bosätta sig i New York, samla in politiska tjänster från dessa invandrargrupper, skicka församlingschefer till Manhattan för att säkra röster och förtala politiska motståndare. Ett val hålls i slutet av vart fjärde år och den spelare som använder sin maktbas bäst kommer att väljas till borgmästare. Borgmästarens grepp om staden är i bästa fall svagt. Efter varje val måste borgmästaren betala sina politiska rivaler genom att placera dem i kontor som de kan använda för att försöka ta kontroll över staden. Varje spelare är din vän, varje spelare är din fiende.

Tammany Hall var den politiska maskin som dominerade New Yorks politik genom att organisera invandrarbefolkningen. Medan organisationens inflytande sträckte sig från grundandet på 1790-talet till dess kollaps på 1960-talet, utspelar sig detta spel på nedre Manhattan ungefär mellan 1850 och 1870 – Boss Tweeds era.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 642 041 263

Visninger 50

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Tammany Hall till Sveriges lägsta pris!

Pris

449 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 333 anmeldelser

Læs anmeldelser