Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från tillverkaren!

Antal spelare: 2-7 bäst på 7
Speltid: 360 min
Åldersrek. 12

Info från tillverkaren:
Diplomati, det klassiska brädspelet av ren förhandling har tagit många former genom åren.

Den första versionen av The Avalon Hill Game Co har kanske den bredaste utgåvan, men Avalon Hill återsläppte spelet 1999, komplett med en ny färgglad karta och metallbitar. 2008 släppte Avalon Hill en 50-årsjubileumsutgåva med en ny karta och kartongbitar som representerade arméerna och flottorna.

I spelet representerar spelarna en av de sju "Europas stormakter" (Storbritannien, Frankrike, Österrike-Ungern, Tyskland, Italien, Ryssland eller Turkiet) under åren före första världskriget. Spelet börjar våren 1901 , och spelare gör både vår- och höstdrag varje år. Det finns bara två typer av militära enheter: arméer och flottor. Vid varje given tur har var och en av dina militära enheter begränsade alternativ: de kan flytta in i ett angränsande territorium, stödja en allierad enhet i en attack på ett angränsande territorium, stödja en allierad enhet i att försvara ett angränsande territorium eller hålla sin position. Spelare instruerar var och en av sina enheter genom att skriva en uppsättning "order". Resultatet av varje tur bestäms av spelets regler. Det finns inga tärningskast eller andra slumpmässiga element. Med sin otroligt förenklade rörelsemekanik smält till ett betydande förhandlingselement, är detta system mycket respekterat av många spelare.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 642 032 825

Visninger 50

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Diplomacy till Sveriges lägsta pris!

Pris

299 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 333 anmeldelser

Læs anmeldelser