Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från tillverkaren!

Info från tillverkaren:
Skapa och odla din egen magiska trädgård. Varje varv kommer du att placera brickor för att producera grödor och skörda magiska bönor, förtrollade äpplen och förbannade pumpor. Hyr och placera tomtar, tomtar och troll för att skörda ännu mer grödor eller för att förstöra dina motståndares produktion. Den första spelaren som skördar 10 grödor av samma typ vinner spelet!

Varje tur placerar du brickor för att producera grödor och skörda magiska bönor, förtrollade äpplen och förbannade pumpor. Hya och placera gnomer, alver och troll för att skörda ännu fler grödor eller för att förstöra dina motståndares produktion.


—beskrivning från förlaget
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 642 029 996

Visninger 64

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Gnome Elf Troll till Sveriges lägsta pris!

Pris

229 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 333 anmeldelser

Læs anmeldelser