Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från tillverkaren!

Antal spelare: 1-4 bäst på 2
Speltid: 45-60 min
Åldersrek. 14

Info från tillverkaren:
Res tillbaka i tiden till grundandet av en av de största städerna i Mesoamerika och bli en del av dess historia igen. Designa grunden för en stor förcolumbiansk civilisation, med dess byggnader, tempel och en storslagen pyramid i mitten. Hitta perfekta platser för produktionsbyggnader och fantastiska tempel, och bygg kraften i den stora pyramiden med utsikt över din stad. Etablera dig själv som den allra bästa bland konkurrerande arkitekter, och ditt projekt kommer att säkra dig en plats bland de stora grundarna av Teotihuacan!

Founders of Teotihuacan är ett strategispel där du tävlar mot dina vänner för att skapa den bästa designen av staden Teotihuacan. Under loppet av tre till fyra omgångar kommer du att placera dina actionskivor på huvudbrädet, bilda torn av varierande styrka, strategiskt använda bonusarna de erbjuder och bygga tempel, resursbyggnader och pyramiden som är centrala för ditt Teotihuacan-projekt. Du kommer att balansera att generera resurser och använda dem, eftersom det blir allt svårare att hitta bra platser på din stadstavla, och du kommer att försöka överlista dina motståndare genom att använda ett innovativt och interaktivt handlingssystem. Slutligen, när förmörkelsen väl kommer, kommer alla mönster att bedömas och spelaren med flest poäng kommer att vinna och bli arkitekten att ansluta sig till Teotihuacans grundare!

Founders of Teotihuacan är ett fristående spel, relaterat till Teotihuacan: City of Gods endast genom den delade miljön för den antika staden Teotihuacan. Tematiskt utspelar sig händelserna i Founders vid en tidigare tidpunkt i historien, medan det som skulle bli en magnifik stad ännu var i sin linda och endast ett fåtal bebodde området.

På din tur måste du antingen utföra en åtgärd eller pass. För att utföra en åtgärd, placera mellan 1 och 3 av dina åtgärdsskivor på ett åtgärdsutrymme på huvudkortet som redan innehåller minst en skiva (minst en bonusskiva och möjligen även motståndarskivor) och utför en motsvarande åtgärd . Actiondisken/-skivorna bör placeras ovanpå disken/skivorna som redan finns på det utrymmet och bildar en stack. Varje Action-utrymme kan innehålla maximalt 4 Actiondiskar—inklusive Bonusdiskar!

Din personliga spelartavla är uppdelad i fyra distrikt eller kvadranter. Byggnader och tempel kan endast placeras inom de två distrikten närmast din arkitekt. Pyramidbrickor kan bara placeras inom de sex pyramidrutorna närmast din arkitekt. Din Action Strength är lika med det totala antalet diskar (oavsett om dina, en motståndares diskar eller bonusdiskar) på ett Action-utrymme.

Efter att ha utfört en åtgärd (inte när du passerar), flytta din arkitekt medurs till nästa sida av ditt spelarbräde, vilket betyder
slutet av din tur. Detta ändrar din arkitekts räckvidd för din nästa tur. När alla spelare har passerat avslutas den aktuella omgången.

Efter att spelet har avslutats får spelarna ytterligare segerpoäng för hur väl deras distrikt kompletterar deras pyramid.

—beskrivning från förlaget

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 642 035 036

Visninger 45

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Founders of Teotihuacan till Sveriges lägsta pris!

Pris

349 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 333 anmeldelser

Læs anmeldelser