Beskrivning

Ny produkt direkt från tillverkaren!
Information från leverantören:
Lazax-riket har brunnit till aska, förkastat av dess undersåtar. Efterdyningarna var tragedi och småkonflikt i lika mån, en tid av förlust och utmattning. Under de efterföljande mörka åren drog sig galaxens fraktioner tillbaka och återställde sin styrka. Nu tittar de på stjärnorna och ser en möjlighet – en chans att återta det förlorade. En chans att omdefiniera den galaktiska civilisationen. En chans att sätta sin prägel på stjärnorna.

Twilight Inscription, ett episkt roll-and-write-spel för en till åtta spelare, erbjuder en upplevelse som inte liknar något Fantasy Flight Games har gjort tidigare. Med en begränsad pool av resurser till ditt förfogande måste du noggrant hantera Navigation, Expansion, Industry och Warfare när du samlar på dig segerpoäng och tjänar din rätt till tronen på Mecatol Rex. Kommer din fraktion att bli galaxens nya härskare? Eller kommer ditt spirande imperium att försvinna i dunkel? Allt kan hända i detta strategiska, oändligt omspelbara spel!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 611971984

Visningar 172

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Twilight Inscription 7.6 på Board Game Geek Sveriges lägsta pris!

Pris

549 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 037 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?