Beskrivning

Ny produkt direkt från leverantören!Utforska ett landskap så fantastiskt att även en viking skulle hålla andan i vördnad...

Fjords är ett brickläggningsspel som pågår i två faser. Den första bjuder in spelarna att utforska fjordarna runt dem genom att lägga sexkantiga landskapsplattor och skapa en karta som fungerar som spelplanen. I den andra fasen börjar spelarna från långhusen de placerade under fas ett och kommer att vandra i landskapet och göra anspråk på så mycket av slätterna och klipporna som möjligt.

Vinnaren av spelet blir den spelare som har gjort anspråk på mest land. Kunniga placeringar och förmågan att planera framåt men ändå agera taktiskt kommer att vara dina viktigaste verktyg.

Den här nya utgåvan av Fjords skiljer sig från den ursprungliga utgåvan på följande sätt:

Spelet spelar nu upp till fyra spelare.
Spelet innehåller fem nya varianter/moduler designade av Phil Walker-Harding. Dessa tillför valfri variation och smak till spelet.
-beskrivning från förlaget
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 629734322

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Fjords 7.0 på Board Game Geek

Pris

349 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 037 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?