Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Femina från 1955.

Reportage: Femina har besökt en nybyggd villa i Tibro. Där bor Gunnar Carlbom och hans fru Karin Carlbom. Nu får Femina komma in i huset och ta bilder på de olika rummen. Gunnar Carlbom har en färgaffär och Karin Carlbom har en modeaffär. Nu har de haft råd att bygga ett helt nytt hus!

Reportage: Femina får också komma hem till makarna Rolf Bruhn och Ulla Bruhn. De bor i ett nybyggt hus i Pålsboda. Rolf Bruhn har lagt ned mycket kärlek i den här villan.

Reportage: Femina har låtit ett antal män berätta vad de tycker mest om med sina fruar. De som hyllar och beskriver sina äkta makar i reportaget är: redaktör Gösta Rybrant, författare Bertil Malmberg om sin hustru Carin Malmberg,

Reportage: Femina har träffat lantbrukare Bengt Gunnarsson på Torstorps Södergård i FInspång. Bild på hela familjen: Hjördis Gunnarsson, Roland Gunnarsson, Ingrid Gunnarsson, Lars Gunnarsson, Arne Gunnarsson.

Reportage: Hur fungerar egentligen elchockbehandling? En läkare förklarar i Femina hur sinnessjuka botas med hjälp av elektricitet. Så går det till!

Artikel: Helmy Jansson bor i Björklinge strax utanför Uppsala. Nu är hon på bild i tidningen och hon hyllas. En av hennes söner har nämligen varit sjuk sedan dagen då han föddes och hon sköter om honom med sådan kärlek och självuppoffring. På bild ser vi även hennes andra son, lille Kjell Jansson.

Samt: Vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Se även mina andra tidningar till salu!
Jag samfraktar!

Item nr. 633 730 576

Aantal keer bekeken 140

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Femina 41 1955 Gunnar Carlbom, Rolf Bruhn, Gösta Rybrant, Helmy Jansson

Prijs

SEK 129
De advertentie is beëindigd

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

478 beoordelingen