Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Femina från 1955.

Reportage: Lillemor Drews bor i en lägenhet i Järnbrott i Göteborg. Nu får Femina komma in i bostaden och ta bilder i de olika rummen. Se så fint Lillemor Drews inreder! Maken heter Jan Drews. Under ett halvår var de bosatta i Sydamerika och därifrån har de hämtat många fina inredningsdetaljer.

Reportage: Björn Kronvall och hans fru Majvor Kronvall bor i en smakfull lägenhet i Hässelby. Nu får vi se hur de olika rummen ser ut i bostaden. Modernt och vackert! Björn Kronvall arbetar som möbelförsäljare.

Reportage: Arne Budell och hans hustru Marianne Budell har lyckats förvandla en vanlig trea i Bandhagen till en lägenhet utöver det vanliga. Femina får ta bilder i de olika rummen.

Reportage: Aino Larerra de Morel är grevinna. Hon kommer från Sverige och hon har gift sig med en förmögen man från Paris. Numera bor hon i Paris och Femina får komma hem och se hennes underbara bostad.

Reportage: Femina har fått en intervju med en 50-årig man som har varit otrogen. Nu förklarar han varför han har gått bakom ryggen på sin egen hustru. Han träffade en söt dansk kvinna och det gick inte att motstå henne, förklarar han.

Reportage: Margit Gustafsson är arbetsterapeut på Malmö Allmänna Sjukhus. Nu fotograferas och intervjuas hon. Margit Gustafsson berättar hur det är att arbeta som arbetsterapeut.

Reportage: Gunnar Henriksson är arkitekt. Nu har han flyttat in i ett av de mycket moderna radhus som har uppförts i Vällingby. Femina får komma in i radhuset och ta bilder i de olika rummen.

Reportage: Feminas reporter Marga Lettström har besökt Frankrike för att närvara vid inspelningen av filmen "Hjältarna är trötta". Det här kommer att bli en mästerlig film, anser hon.

Artikel: Viola Johansson bor i Lessebo och nu hyllas hon som ett föredöme för andra kvinnor. Hon är på bild och här berättas att hon har en liten dotter som lider av en obotlig sjukdom och är totalförlamad. Viola Johansson har aldrig semester och ägnar sig aldrig åt nöjen utan hon lägger all tid på sjuka dottern och på att sköta hemmet. I sanning en förebild för alla kvinnor i landet!

Bild: Kristina Adolphson, Kerstin Widgren och Margareta Henning är på bild tillsammans. De har gått teaterskola hos Gösta Terserus. Tillsammans utgör de en söt flickbukett, skriver tidningen.

Samt: Vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Se även mina andra tidningar till salu!
Jag samfraktar!

Item nr. 640 500 902

Aantal keer bekeken 48

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Femina 27 1955 Lillemor Drews, Jan Drews, Björn Kronvall, Arne Budell

Prijs

SEK 139

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

478 beoordelingen

Lees recensies