Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Femina från 1952.

Reportage: Femina har fått komma hem till direktör Otto Jansson och hans fru Hildegard Jansson. Han bor vid stranden Fortuna söder om Rydebäcksbadet i Helsingborg. Från hans bostad har man en hissnande utsikt mot Ven. Gården kallas Nytorp och boningshuset har 14 rum. Därför är Otto Janssons fru glad över att hon kan ha hemhjälp. Det är ett stort hem för en husmoder att ta hand om. Paret Jansson visar runt i de olika salongerna. Biljardrummet är en särskild favorit. På bild ser vi även Otto Janssons sondotter Anne-Christine. Hon sitter på ett björnhuvud. Äkta konst, smarta inredningslösningar och designermöbler. Otto Jansson är chef för AB Svenska Urdepoten.

Reportage: Berit Gran och Åke Gran har gjort en semesterresa i Stockholms skärgård tillsammans med barnen Eva Gran och Krister Gran. Nu berättar föräldrarna i en text hur det var att resa tillsammans med småbarn. Det är inte alltid så lätt...

Reportage: Reportern Sune Bergström har gjort en reportageresa till finska Lappland. Den här delen av Finland har alltid varit fattig. Under 1930-talet skedde dock ett uppsving tack vare råvaror, men så kom andra världskriget och allt brändes och skövlades. Här skildras befolkningen. Den går runt iförd samedräkt och varje gård måste ha en bastu.

Samt: Vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Se även mina andra tidningar till salu!
Jag samfraktar!

Item nr. 636 032 921

Aantal keer bekeken 36

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Femina 32 1952 Fortuna Helsingborg, Rydebäck, Hildegard Jansson, Finska Lappland

Prijs

SEK 109

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

405 beoordelingen

Lees recensies