Beskrivning

Tidningen Femina från 1962.

Reportage: Åke Fribyter är inredningsarkitekt. Nu har Femina gett honom i uppdrag att möblera ett hem på ett modernt, funktionellt och samtidigt vackert sätt. Resultatet ser ni på färgbilder i Femina.

Reportage: Kan man blanda fisk och köttfärs? Femina bestämde sig för att prova. På bild ser vi Inger Hellsén, Inga Englesson och Birgitta Engström, trion som lagar maten. De intervjuas om resultatet.

Reportage: Femina har anordnat en tävling där det gick ut på att packa en väska på bästa sätt. Nu får vi träffa vinnaren. Hon är 20 år och heter Annika Larsson. Hon bor i Mellangården, Brevens bruk nära Kilsmo utanför Örebro. På flera bilder får vi se hur hon gör. Vinsten var en resa till Mallorca och nu får vi även se hur Annika Larsson njuter av värmen där iförd baddräkt.

Reportage: Reporter Barbro Bolinder har besökt ett flyktingläger i Algeriet för att skildra de unga kvinnornas situation där.

Reportage: Kvinnor har ofta rosa drömmar om en drömprins och de har alldeles för höga förväntningar på ett äktenskap. Detta kan få tråkiga konsekvenser längre fram i ett förhållande, skriver Femina i ett reportage om hur man håller kvar kärleken länge.

Bild: Det har varit underhållning för personalen på nybyggda Torslandaverken i Torslanda, Göteborg. På bild ser vi Harriet Forsell, Åke Grönberg och Otto Sävenström.

Bild: Yvonne Sivergård och reklamchef Leif Parting är på bild tillsammans. De dök upp på en teaterpremiär.

Samt: Vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Se även mina andra tidningar till salu!
Jag samfraktar!

Objektnr 645 660 581

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Femina 40 1962 Inger Hellsén, Inga Englesson, Åke Fribyter, Yvonne Sivergård

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

481 omdömen

Läs omdömen