Beskrivning

Tidningen Femina från 1955.

Reportage: Britt-Louise Skölderfors bor i en vacker villa på Stora Essingen. Nu får Femina komma hem till henne och fotografera de olika rummen. Villan ligger högt och hon har fri utsikt åt alla håll. Vilket fantastiskt hem Britt-Louise Skölderfors har! Hon tycker om att inreda med galon.

Reportage: Karin Burén är sjömanshustru. Sedan sju år tillbaka är hon gift med en sjökapten. Nu berättar hon hur det är att vara gift med en sjöman och om det där med att de sägs besöka syndens Rio de Janeiro och ha en flicka i varje hamn. På bild ser vi sonen Anders Burén. Karin Burén tycker att det är synd att pappa inte kan följa barnets utveckling, eftersom han nästan alltid är borta.

Reportage: Femina har intervjuat Harriet Hjorth, författare och Sten-Åke Björling, adjunkt vid Sigtunaskolan. De pratar om de problem som kan uppstå mellan hem och skola.

Reportage: Snart kommer televisionen till Sverige! Förberedelserna är i full gång och det finns en förväntan i luften. Femina intervjuar Åke Falck som förklarar hur television fungerar och hur man gör när man spelar in ett tv-program.

Artikel: Alma Jonsson i Umeå har tagit hand om tre föräldralösa barn. Nu hyllas hon med en bild och en text i Femina.

Artikel. Direktör A. Alvå är på bild tillsammans med Gaby Stenberg. De besökte en utställning där metoden djupfrysning presenterades.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 631 888 553

Visningar 178

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Femina 17 1955 Britt-Louise Skölderfors, Karin Burén, Harriet Hjorth, Åke Falck

Pris

139 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

482 omdömen

Läs omdömen