Beskrivning

Handduk för ALLA: Perfekt som bastuhandduk, badponcho eller lätt morgonrock. Perfekt för bastu, bad, spa. Stor badhandduk formad i absorberande frottéliknande material. Kan även användas som sarong.

PRAKTISK DESIGN: Bastufilt för kvinnor med tryckknappar för optimal passform. Handduksklänning eller bastuhandduk för kvinnor i olika storlekar. Dammorgonrock, bomullsliknande, lätt och bekväm. Badlakan stor nog för full täckning.

KOMFORTABELT MATERIAL: Vår frottémorgonrock är lätt som morgonrock för kvinnor, men absorberande. Perfekt som 100x200 bastuhandduk eller handduksponcho vuxen. Bekväm för huden och snabbtorkande.

FLEXIBEL: Använd den som bastuhandduk, badrock med dragkedja eller personlig namnhandduk. Idealisk som bastutillbehör eller ersättning för bastuhattskvinnor. Passar stora damer. XL badhandduk för maximal komfort.

PRAKTISK: Kan tvättas i maskin. Idealisk för daglig användning som en kort eller lång badrock dam. Lätt och kompakt, perfekt för resor. Mångsidig: från bastufilt för män till badrock för kvinnor.

Objektnr 645 314 750

Visningar 4

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 21 okt 09:11

- NY - Vit Bastu/Sauna Handduk med Snap-close. 200 x 100cm. LARGE 46 - 52

Pris

199 kr

_xtian_

Malmö, Sverige

5.0

_xtian_

Verifierad

79 omdömen

Läs omdömen