Beskrivning

Säljer 5 stycken badrumshyllor i svart metall. Perfekt för att organisera dina produkter i badrummet. Hyllorna är lätta att montera och kan användas för att förvara allt från schampo och balsam till tandborstar och rakhyvlar.

Pack med 5 badrumsarrangörer och 16 krokar medföljer? Badrumsarrangören innehåller 3 stora duschenheter, 1 tvålhållare och 1 tandborsthållare. Du kan använda den i badrummet, köket eller var du än behöver extra förvaringsutrymme.

?Rostsäker och vattentät? Duschhyllan utan borrning gjord av högkvalitativt stål, med ytan som använder sandblästringsteknik för att bättre skydda rost och repor. Korgens botten är utformad ihålig, vilket underlättar dränering. lättad.

?Förbättra din duschupplevelse och spara utrymme? Den fantastiska duscharrangören kan organisera de flesta toalettartiklar i badrummet och hjälpa till att ge din dusch ett rent utseende. Extremt praktiskt

?50 LB stark belastningskapacitet? Det transparenta limmet är tillverkat av nanomaterial, icke-märkande, vattentätt och kraftfullt. Duschkabinen har testats med många vikter och kan hålla upp till 50 pund. Lämplig för slät. och dammfria väggar som glas, kakel, marmor etc. förutom tapeten.

?Bred applikation? Den här svarta duschhyllan kan användas separat vid olika tillfällen. En duschkorg i badrummet ger plats för dina olika badartiklar. En annan kan användas i köket som ett kryddställ. Du kan även förvara ditt tvättmedel och sköljmedel i tvättstugan.

Objektnr 644 472 955

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 12 okt 20:07

- NY - TOPCHANCES Badrumshyllor i svart metall.

Pris

149 kr

_xtian_

Malmö, Sverige

5.0

_xtian_

Verifierad

79 omdömen

Läs omdömen