Beskrivning

Coola 360° stunts: 360 graders flips, coolt utseende, körning framåt och bakåt, svänger vänster och höger, flexibel kontroll för en bra upplevelse. Större och coolare, ger oändligt med skoj för barn.

Kör flera radiostyrda bilar samtidigt: Frekvenssystemet på 2,4 Ghz säkerställer en smidig och kontinuerlig racingupplevelse genom att flera bilar kan köras bredvid varandra, var och en med sina egna reaktionssnabba fjärrkontroller. Barn kan uppleva glädjen att leka med vänner.

Robust och hållbar: Den radiostyrda bilen är tillverkad av högkvalitativt ABS-material, som är robust och hållbart. Däcken är tillverkade av högkvalitativt elastiskt gummi, som är stötdämpande, halkfritt, och kan klara en mängd olika terränger som stränder, våtmarker, ängar och så vidare, vilket gör bilen till det första valet av utomhusleksaker för barn i åldern 3–12 år.

Laddning USB C och lång batteritid: En av fördelarna med typ C-laddningsfunktionen är att du inte behöver ta bort batteriet från den fjärrstyrda bilen. Anslut bara typ C-laddaren till laddningsporten på den fjärrstyrda bilen så laddar batteriet. Detta är mycket praktiskt för barn. 500 Mah-batteriet erbjuder en driftstid på över 25 minuter, beroende på dina användnings- och körförhållanden.

Alla barns vilja: Fjärrstyrda bilar kan hjälpa till att utveckla barns intelligens och träna deras praktiska och mentala färdigheter. Perfekt för pojkar och flickor i åldern 3–12+. Det eleganta utseendet på den radiostyrda bilen gör den till den perfekta barnpresenten för födelsedagar, helgdagar, jul och alla andra speciella tillfällen.

Objektnr 645 389 040

Visningar 13

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 21 okt 21:28

- NY - Spiderman Tecnock 2024 RC Stuntbil med 360° och dubbelsidig flip

Pris

148 kr

_xtian_

Malmö, Sverige

5.0

_xtian_

Verifierad

79 omdömen

Läs omdömen