Beskrivning

August Strindbergs kokbok

Denna bok är inte endast en inspirerande kokbok, där vi bland annat får ta del av menyer komponerade av August Strindberg och Siri von Essen, utan också en läse- och bilderbok, en berättelse om privatmannen och författaren Strindberg - en aptitretande blandning av litteratur, drama, poesi och kulturhistoria. Den ska njutas av hjärta, hjärna, öga och gom. Smaklig måltid!

I Strindbergs liv spelade maten en stor roll, både i verklighet och i hans litterära verk. Denna annorlunda kokbok behandlar maträtter med anknytning till Strindberg. Det är klassisk husmanskost, bl.a. en del äldre maträtter som håller på att försvinna från det svenska köket, som t.ex. sillbullar, lapskojs, stuvad lake. Men även välkända rätter som biffstek med lök, ärter med fläsk m.m.

Den inbundna boken (linneklotband) med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i mycket nära nyskick! Boken är rikligt illustrerad med fina fotografier i färg och svartvit, såväl av omskrivna maträtter som av Strindbergsmiljöer.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 285/225 mm
Ryggbredd ca 25 m
Vikt ca 1365 gram
Sidantal 240
Text Björn Meidal
Recept Måns Rossander
Förlag Bokförlaget Prisma
Språk svenska
Utgivningsår 1998 (originalupplagan)
ISBN 91-518-3318-2

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 644 906 861

Visningar 12

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 23 sep 18:42

August Strindbergs kokbok

Utropspris

|0 Bud

130 kr

Slutar om

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 056 omdömen

Läs omdömen