Beskrivning

Kött - Välja, hantera, tillaga, av Håkan Fällman


Vår längtan efter riktigt bra råvaror blir allt starkare. Samtidigt vill vi laga god mat till ett vettigt pris. I Kött välja, hantera, tillaga lär styckmästare Håkan Fällman oss att skilja bra kött från dåligt. Han ger tips om prisvärda styckningsdetaljer och vilken detalj som passar till vilken maträtt. Här får vi också veta hur uppfödning, foder, slakt, mörning och kön påverkar köttets kvalitet, vilken färg köttet ska ha för att smaka bra och hur man ser att köttet är mört. Dessutom får vi reda på hur vi förvarar, steker, rimmar och grillar vårt kött på bästa sätt.

Kött är en omfattande, faktaspäckad bok med massor av recept från några av landets skickligaste kockar! Här finns även styckningsscheman, köpguide, hanteringstips, tillagningstips samt allmän köttkunskap om nöt, kalv, fläsk, lamm, vilt och fågel.

Håkan Fällman har arbetat med kött i stort sett hela sitt liv. Som pojke jobbade han extra hos sin pappa som hade ett företag som levererade kött till restauranger, idag är han själv kunglig hovleverantör och förser många av stjärnkrogarna med prima råvara. Håkan Fällman är även uppskattad föredragshållare för såväl kockelever som yrkesmänniskor i branschen.

Den inbundna boken (klotband) i förlagets dekorerade och linneklädda pärmar är helt ny och i nyskick. Den är rikligt illustrerad med fina fotografier och teckningar i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 267/207 mm
Ryggbredd ca 27 mm
Vikt ca 1220 gram
Sidantal 287
Författare Håkan Fällman
Förlag Natur & Kultur
Språk svenska
Utgivningsår 2009
ISBN 91-27-11787-7

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 645 010 391

Visningar 10

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tis 24 sep 18:24

Kött - Välja, hantera, tillaga

Utropspris

|0 Bud

180 kr

Slutar om

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 056 omdömen

Läs omdömen