Beskrivning

Philips Lumea Prestige IPL-hårborttagning Inkluderar alla tillbehör, inklusive tre olika huvuden för olika områden på kroppen. Perfekt för att ta bort oönskat hår på ett effektivt och smärtfritt sätt.

Hur går det till?
IPL innebär att apparaten skickar en ljusimpuls till hårsäckarna via hårstråets pigment (melaninet). Det hjälper till att avbryta hårets växtcykel, vilket förhindrar att håret kommer tillbaka.

Nypris 5499 kr. BRI950-BRI959 serien

Komplett med alla tillbehör. Man kan ladda ner app och välja modell så får man ett schema och påminnelse när man ska behandla sina områden.

Jag har blivit hårfri nu på benen och sen har den bara legat i garderoben. Köpte lika som en kollega rekommenderade och som testat massa olika modeller innan och sa att denna modell verkligen fungerade och kan nu bara hålla med. Bara kört benen och hårfri där nu, så skönt. Kan komma något enstaka strå bara men annars hårfri och jag hade verklige mycket hår innan och mörka. Appen säger till när man ska köra, oftare i början och sen blir det mer sällan. Brukade kolla på någon serie samtidigt så gick fort och enkelt

Olika munstycken för ben, armhålor, ansikte mm och olika program/styrkor. Alla originalhandlingar, bruksanvisning, kartong, väska att förvara den i.

Fungerar felfritt o toppskick. Rekommenderas verkligen!

Mer info om liknande produkt:

https://www.clasohlson.com/se/Philips-IPL-hårborttagare-Lumea-Prestige,-BRI947-00/p/44-5076?gad_source=1&gbraid=0AAAAADvHbiWxMv3EJ2KGfKxI8Y7EweXml&gclid=CjwKCAjw4ri0BhAvEiwA8oo6FwOe22gwEv6VPn0aoCJOBkLVzMgh5EPhOSTIq6ayspwTZf9P9lqwXBoCYQwQAvD_BwE

Objektnr 642 982 877

Visningar 146

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Philips Lumea Prestige IPL-hårborttagning TOPPSKICK

Avslutad 8 sep 19:45

Såld för

3 150 kr

Annonsen är avslutad. Såld med Köp nu.

 

Nika4ever

Tyresö, Sverige

4.9

Nika4ever

Verifierad

Toppsäljare

733 omdömen