Beskrivning

3 funktionslägen för enkelt byte: denna hårborttagning från IPL-enheten är en pekskärm som enkelt kan byta funktion. Du kan trycka kort på på/av-knappen på skärmen för att växla HR/SC/RA-läge, kort trycka på +/- knappen för att justera energinivån, slå på manuellt läge som standard, tryck länge på blixtknappen i 3 sekunder för att växla till automatiskt läge.
Kontrollera om laserhårborttagningsenheten är lämplig för dig: den integrerade hudtonssensorteknologin i denna laserhårborttagningsenhet känner av din hudton och hårfärg. Resultaten av hårborttagning varierar beroende på hudton och hårfärg. Ej lämplig för mörka hudtoner: svart, brun, ej lämplig för hårfärger: röd, blond, vit. Ej lämplig för personer med tatueringar, födelsemärken, ljuskänslig hud eller överdrivet solbränd hud.
IPL-teknik: Långt rött ljus genom epidermis för att nå hårsäcken, vilket effektivt kan förstöra hårsäcken och uppnå effektiv borttagning av oönskat hår; IPL hårborttagningsanordning har 999 900 ljuspulser för år av effektiv hårborttagning. Perfekt för hårborttagning hemma.
Snabba resultat: Denna laser ipl-enhet har en 3 cm² blixtanslutning som gör avståndsytan större, t.ex. om du tar bort hår på ryggen tar det bara 8 minuter att avsluta sessionen. Resultat kan ses efter 8 veckors konsekvent användning.
9 energinivåer: energinivån kan justeras beroende på hårborttagningsområdet. När du använder enheten för första gången bör du börja med det första steget för att undvika brännskador. Maximal energinivå upp till 19,35 J.

Objektnr 647 940 831

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

IPL-enheter Hårborttagning, 3-i-1 laserhårborttagningsenhet med 9 energinivåer

Slutar 12 nov 22:13

1 999 kr

Lilian777

Uppsala, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

351 omdömen

Läs omdömen