Beskrivning

Jag säljer i, (i olika auktioner, under olika rubriker), ett antal objekt, (konsthantverk, tavlor, böcker, DVD), med anknytning till SAPMI / Lappland / Norrland, (bild 5-6).
Jag SAMFRAKTAR.

Här, (i denna auktion) - "SAMEBLOD" i regi av AMANDA KERNELL. Disc och fodral i NYSKICK, (sett den en gång).

Elle Marja går på samisk internatskola med sin lillasyster och ska snart ta över som renskötare i familjen. Samtidigt drömmer hon om ett annat liv, långt borta från bybornas hårda ord och förakt och skolans kadaverdiciplin och kolttvång. Allt faller samman efter de rasbiologiska undersökningarna som hålls på skolan och Elle Marja bestämmer sig för att lämna allt och bli svensk.

Sameblod är en stark film om Elle-Marja som går i nomadskola och bestämmer sig för att bryta med sitt samiska arv och bli svensk. Det är också berättelsen om Sveriges skamliga koloniala historia, om hemhörighet och utanförskap, hjälteskap och uppror, skam och skuld. En film som berör och upprör och manar till viktiga samtal om individuell och nationell historieskrivning.

Annat fraktsätt, (Porto 18:- efter portohöjningen 1/1), innebär att jag skickar DVD och pappersomslag, (men inget DVD-fodral), i ett vanligt brev.
Jag kan även skicka med fodral, Porto 27:-. Det innebär att jag skickar i ett vanligt brev och använder Postens rabattmärken som jag köpt på Tradera, dock till ett högre pris än vad som står på märket. Med vanliga frimärken är portot, (efter portohöjningen 1/1), 36:-.

POSTNORD har spårbar försändelse för 51:-.

Betalning genom överföring till mitt bankkonto eller via TRADERABETALNING-Swish/Kort/Paypal.
(Schenker har spårbar försändelse)

SAMFRAKT vid köp av flera objekt..
Foregin buyers - other shipping prices

Objektnr 648 917 608

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Amanda Kernell: SAMEBLOD. SAPMI Lappland Norrland. NYSKICK

Slutar 3 nov 21:19

Utropspris

0 Bud

19 kr

zmxn

Ydre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

4 071 omdömen

Läs omdömen