Beskrivning

Jag säljer i, (i olika auktioner, under olika rubriker), ett antal objekt, (böcker,tavlor, DVD, CD), med anknytning till LASSE ÅBERG, (bild 10).

Här, (i denna auktion) - "SOUVENIRER" av Lasse Åberg. Ovanlig, sedan länge SLUTSÅLD. Fint begagnat skick, OLÄST, med några utvändiga spår av hantering på baksidan, namnteckning på titelsidan. Mjukband. 231 sidor.

.

I ”Souvenirer” lotsar Lasse Åberg läsaren genom ett häpnadsväckande hav av smaklösa föremål. Bondfångeri, naivitet och omedveten humor blandas i ett potpurri av oemotståndliga ting. ”Souvenirer” ger en inblick i den exotiska formvärld som flyger under esteternas radar.

Lasse Åberg har samlat på souvenirer i över 20 år. Hans utställning Souvenirer – en inblick i den estetiska formvärld som flyger under esteternas radar har visats på flera museer i Sverige. I Lasse Åbergs utställning finns 300 alster som björktavlor, snäckarbeten, tändstickstavlor och mycket annat. Souvenirer har visats på flera museer i Sverige.

Souvenirsamlingen som Lasse Åberg ställer ut omfattar fullriggare av snäckskal från både Risör i Norge och Gränna, Eiffeltorn från Paris och den obligatoriska gondolen från Venedig. Kanske har du själv ett Eiffeltorn? Ett besök i Souvenirer ger upphov till många goda skratt och väcker minnen.


.

Betalning genom överföring till mitt bankkonto eller via TRADERABETALNING-Swish/Kort/Paypal.
(Schenker har spårbar försändelse)

SAMFRAKT vid köp av flera objekt..
Foregin buyers - other shipping prices

Objektnr 648 541 011

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lasse Åberg: SOUVENIRER - Ett häpnadsväckande hav av smaklösa föremål. OLÄST

Slutar 27 okt 20:18

Utropspris

0 Bud

79 kr

zmxn

Ydre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

4 071 omdömen

Läs omdömen