Beskrivning

Upptäck den tidlösa charm och stil i denna klassiska kaffeburk från Gevalia. Med sin ikoniska djup-röda färg och rena linjer är denna plåtburk en perfekt detalj för varje retro-inspirerat kök eller samlare av vintageföremål. Burkens eleganta yttre, prydd med den ångande kaffekoppen, signalerar både kvalitet och tradition. Perfekt för förvaring av kaffe, te eller andra torra varor – eller varför inte som en dekorativ inredningsdetalj?

Egenskaper:

Mått: Perfekt storlek för smidig förvaring
Material: Tålig plåt i högkvalitativ finish
Stil: Retro med klassisk Gevalia-estetik
Placera den som ett blickfång i ditt kök, eller kombinera den med andra vintage-föremål för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Denna burk har en lång historia som sträcker sig tillbaka till Gevalias tradition av kaffehantverk och är ett måste för varje kaffeentusiast eller samlare av retro-design.

Om Gevalia: Gevalia är ett av Sveriges mest älskade varumärken för kaffe, känt för sin kvalitet sedan 1853. Denna burk är ett utmärkt exempel på deras historiska arv, med en design som förblir tidlös och aktuell.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 645 817 814

Visningar 10

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Vintage Kaffeburk från Gevalia - Klassisk Design för Stilfull Inredning

Pris

250 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

641 omdömen

Läs omdömen