Beskrivning

Skaffa dig ett tidlöst stycke av svensk designhistoria med dessa eleganta kaffekoppar från Stig Lindbergs "Birka"-serie för Gustavsberg. Dessa 10 delar (5 koppar och 5 fat) i stengods utstrålar enkelhet och funktionalitet, samtidigt som de bär på den sofistikerade design som kännetecknar Lindbergs arbete. Den stilrena vita ytan med subtil kantlinje i svart gör kopparna perfekta för både vardag och fest.

Lindbergs "Birka" är en symbol för modern skandinavisk design och passar utmärkt i hem som värdesätter klassisk minimalism och kvalitet. Använd dessa koppar för att höja stämningen vid kaffestunden eller låt dem stå framme som en del av din inredning – de drar blickarna till sig var de än placeras.
Stig Lindberg var en av Sveriges mest framstående formgivare, och hans arbete för Gustavsberg har blivit ikoniskt världen över. "Birka"-serien, känd för sin robusthet och eleganta enkelhet, är ett utmärkt exempel på hans banbrytande design.



[Skick]

Observera: De varor som säljs här är begagnade och vintage. Det kan därför förekomma tecken på tidigare användning som repor, smuts eller försämring. Dessa är inte defekter, utan en del av varans historia och charm. Tack för att du förstår detta.

Objektnr 636 598 221

Visningar 200

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Stig Lindberg Kaffekoppar "Birka" – Klassisk Skandinavisk Design

Pris

2 000 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

632 omdömen

Läs omdömen