Beskrivning

Ett fint, äldre "IK Brage IKB" klubbnålmärke, medlemsmärke i grön emalj på förgylld metall. Nålmärket är gjort av Engfa i Täby 2 och det står på baksidan. Märket är cirka 1,5 centimeter högt/brett (fem centimeter långt med själva nålen inräknad). Nålmärket är i fint skick och förgyllningen är fin. Alla konstiga blänk kommer från skanningen och finns inte i verkligheten. Var vänlig se bilderna.

IK Brage, Idrottsklubben Brage, är en idrottsklubb i Borlänge som bildades den 6 februari 1925. Klubben har sedan start haft fotboll på programmet, men hade också en ishockeysektion under åren 1946–1963. Brage spelade senast i Allsvenskan år 1993. Läs gärna mer på Wikipedia: https://ikbrage.se/

Obs, detta är en riktig auktion! Utropspris endast 39 kronor och inget reservationspris, utan du får det fina, vintage IK Brage-märket för 39 kr om ingen annan bjuder högre! Jag tar aldrig ut någon avgift för förpackningsmaterial, hantering eller dylikt. Postens normalporto för denna auktion blir 18 kronor.

Betalning på Traderas sida t.ex. med: PayPal, bankgiro, Swish mm. Självklart sampackar jag om du vinner fler av mina auktioner. Titta gärna på mina andra klubbnålmärkes-auktioner.

(Sökord: nålmärken medlemsmärke medlemsmärken nål nålar klubbnålmärken )

Objektnr 644 156 232

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 22 sep 20:29

IK Brage IKB nålmärke klubbnålmärke från Borlänge Dalarna gjort av Engfa Täby 2

Utropspris

|0 Bud

39 kr

Slutar om

finagrejer6

Södertälje, Sverige

5.0

finagrejer6

Verifierad

Toppsäljare

589 omdömen

Läs omdömen